2017. október 7., szombat

Csak még egyszer utoljára…



Sziasztok!
Így szombaton az időmérő közben arra döntöttem, hogy megosztom Veletek az első novellámat. Hirtelen ötlet volt,  de egész könnyű volt írni. 
Jó szórakozást és kellemes hétvégét kívánok!
Millió puszi:
Kira


Csak még egyszer utoljára…
 
Csak még egyszer. Csak még egyszer. Csak még egyszer, utoljára…
Össze se tudták számolni már hányszor hagyta el ez az aprócska mondat a szájukat. Maguk se tudták, de mindig biztosak voltak abban, hogy betudják tartani ezt az apró kis fogadalmukat. Mindig bíztak benne, hogy tudnak majd a józan eszükre hallgatni. Reménykedtek abban, hogy a vonzalmuk csak egy éjszakára szó. De tévedtek… Ahogy általában mindig…
A szőke hajú férfi hatalmasat sóhajtott, miközben a feje alá gyűrte a párnát, és annak a gyönyörű nőnek a haját piszkálta, aki éppen a mellkasára húzódott. Imádta ezt. Imádta hallgatni a nő csendes szuszogását. Imádta érezni a haja illatát.
Apró puszit nyomott partnere homlokára, aki lassan mocorogni kezdett, majd csodálkozva pislogott rá. Egy pillanatra elszégyellte magát a sportoló, hiszen nem akarta felébreszteni a szőkeséget. Ő csak kedveskedni akart.
-Miért nem alszol,Nico? – kérdezte csendesen, és végigcirógatta a kicsit borostás arcot. Látszódott a szépségen, hogy aggódva tette fel a kérdését.
- Nem vagyok álmos Eve. De te pihenj! – igazította meg a takarót a szőke nőn, és rámosolygott.
-Versenyed volt, és késő is van már… És…
-Mi és? – kérdezett rá a német férfi szinte már nevetve.
- És még ágyba is csábítottál. Azt hinné az ember, hogy rég kifáradtál – a választ hallva nem tudott komoly maradni. Egyszerűen nem tudta féken tartani a jó kedvét a sportoló. Persze.  Eve ilyen volt… Mindig kimondta, amit gondolt. Ahogy mondani szokták, ami a szívén az a száján.Kevés ilyen lánnyal találkozott eddig.
- Amire kell, arra van energiám – felelte büszkén. Felkönyökölt mellette a lány, és végig kalandoztak az ujjai a kidolgozott felsőtesten, amíg a takaróba nem ütközött. Elvigyorodott csak, hiszen szinte számított erre a válaszra.
- Tudom. Szexre mindig van energiád.
- Tudtommal sose panaszkodtál még – forgatta a szemeit a sportoló.
- Volt egy rossz szavam valaha? – hajolt közelebb hozzá az amerikai, és csókolta meg. – Jobb, ha lassan megyek. Hiszen több ilyet nem csinálhatunk – komolyan pislogott csak maga elé a nő.
- Még egyszer utoljára… – motyogta Nico szinte a nő ajkai közé, miközben bele túrt a kócos szőke tincsekbe. Eve az őrületbe kergette.
Követelőzően húzta magához a szőkeséget, és tapadt az ajkaira. Remélte, hogy nem fog ellenállásba ütközni. Finoman kezdte el ostromolni, aki ugyan olyan módon viszonozta. Most nem akarta elengedni. Nem akarta, hogy magára hagyja. Változtatni akart. Nem csak pár óra hosszára akarta maga mellett tudni, hanem egész éjszakára…
Pillanatok alatt kerekedett a nő fölé, és próbálta érvényesíteni akaratát. Csókolgatta a számára felajánlott nyakat, amit imádott. Eve csak elégedetten sóhajtott fel, miközben végighúzta a feketére lakkozott körmeit, a kidolgozott izmos háton, amivel kicsikart egy mély morgásszerű hangot a német sportolóból.
- Csak még egyszer utoljára? – érdeklődött Eve kacéran vigyorogva. Nico egy pillanatra lefagyott, és lassan húzódott el az alatta fekvő nőtől.
- Nem Eve – rázta meg a fejét.
- Tessék?
- Eve… – az előbbi romantikus, és kacér pillanatok tovaszálltak. Szinte pofonként érte mindkettőjüket. Ez a valóság.
- Meggondoltad magad?
- Igen… Vagy is nem – rázta meg a fejét, és tudta most már össze kell szednie magát. Nem léphet vissza, ha már belekezdett. Hetek óta nyomta a lelkét a dolog, és most már jobb, ha megbeszélik. – Eve… Nem csak egyetlen éjszakát akarok.
- Ohh – nyögte ki a nő kicsikét meglepődve.
- Kapcsolatot szeretnék Veled!
- Nicolas. Ez nem így működik – csóválta meg a fejét a szőke nő, és szégyellősen húzta magára a takarót, miközben ülő helyzetbe tornázta magát.
- Miért? – fakadt ki értetlenül Nico. –Itt vagy… Itt vagyunk, és hónapok óta játsszuk ezt. Veled akarok lenni, de nem csak egy éjszakára.
- Figyelj…! – próbálta összeszedni a gondolatait Eve. Túlságosan bonyolult az élete. Eddig is az volt… De most a sportoló kérése és kijelentése összezavarta.
- Te nem ezt akarod igaz?
- Nico… – sóhajtott fel. Jelenleg túlságosan gondterhelt és kínos volt a légkör a szobában. Mindketten tudták, hogy ennyi. Ennyi volt, de magyarázatott akartak adni és kapni. Azonban tudták, hogy ezzel csak sebeket okoznak… Túl nagy sebeket.
- Nem erről van szó.
- Magyarázd meg, Eve! – csattant rá a német nem túl kedvesen.  A nő egy pillanatra összerezzent, majd el is szégyellte magát. Ő az, aki húzza az időt. Aki próbálja magát menteni. Aki nem akarja megbántani az egyik legcsodálatosabb férfit, akit ismer. Pedig tudta… Megfogja… Össze fogja törni.
- Megkaptam a newyork-i munkát, Nico. Azt, amelyikről meséltem neked Németországban. Emlékszel?
- Igen, emlékszek.
- Megkaptam. Egy hónapon belül kezdek, és odaköltözök. Azaz élet vár rám, amiről meséltem neked.
- És abba én nem tartozok bele – összegezte röviden a férfi.
- Nico…
- Nem kell semmit se mondanod Eve – rázta meg a fejét, és kászálódott ki az ágyból. Sietősen kapta magára a boxer alsóját és reménykedett benne, hogy a többi ruhadarabja is meg lesz előbb-utóbb. – Tudom a karriered…
- Nico… – sóhajtott fel a nő kicsikét meggyötörten. Lassan követte a férfi példáját, és kecmergett talpra. Neki nem állt szándékában sietősre venni a figurát. Amúgy is… Ez az Ő szobája.
A német sportoló már a pólóját próbálta kibogozni, amikor a nő mellé lépett és megfogta mindkét kezét. Csodálkozó pillantást tudott kicsikarni ezzel a tettével. – Ne menj el, kérlek! Most ne!
- Szeretlek, Eve. Hülyeség tudom, de beléd szerettem.
- Te csak azt gondolod, hogy szeretsz – cirógatta meg a borostás arcot. – Mert elfelejtettem veled a rosszat.
- De… – makogta a férfi, miközben Eve ujjai már a szőke rövid tincsekbe kalandoztak.
- Kérlek!Kérlek, maradj itt! Tudod… Csak még egyszer utoljára….

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése